Top

Herroepingsformulier

14 dagen zichttermijn


Tegenwoordig heeft u 14 dagen ( i.p.v. 7 dagen) de tijd om te beslissen of u een product wilt behouden of terugsturen. De termijn gaat in op de dag dat uw pakket bij u is aangekomen. Aanmelden van een retour moet binnen die termijn van 14 dagen geschieden. Daarnaast heeft u 14 dagen extra de tijd om uw product terug te zenden. Wij sturen altijd een track en trace code, derhalve kunnen wij dan ook altijd zien wanneer een pakket is afgeleverd bij u.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Wanneer u besluit het product te retourneren, dient u zelf de verzendkosten te betalen. Let op! Als de retourzending onvoldoende is gefrankeerd zullen deze kosten in mindering worden gebracht. 
  • Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden. (met ongebruikt bedoelen we dat het product alleen is uitgeprobeerd en niet intensief gebruikt mag zijn!)
  • Wilt u uw product retourneren vul dan het contactformulier hieronder in. Wij zullen u per email een retourneringsformulier toezenden. Dit dient u volledig in te vullen en mee terug te sturen naar het adres wat op het formulier vermeld staat! Wij gaan zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen, over tot het terugbetalen van het aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten.
  • Als u meerdere producten heeft besteld en hiervan een deel retour stuurt, worden geen verzendkosten vergoed.
  • Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet behoud Babyandkidsonline.nl zich het recht de retournering te weigeren of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag te vergoeden.
  • LET OP!! Met de hand gemaakte producten kunnen, i.v.m. de persoonlijke twist, NIET geretourneerd worden.
Aan:
babyandkidsonline
Jodenstraat 14
5911HK Venlo
0773260850
info@zandmenke.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.