Top

Over 't Zandmenke

Leuk dat je ons gevonden hebt! 


Babyandkidsonline.nl is een onderdeel van onze winkel 't Zandmenke in Venlo. Een babywinkel in een prachtig pand op de authentieke Jodenstraat 14, nabij de Maasboulevard te Venlo. Sinds 2013 hebben wij, Milan & Bianca Martherus de winkel 't Zandmenke overgenomen. Als ouders van twee zoons, Dani (2013) en Jaze (2015) blijven we natuurlijk zelf ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Babyland. Dit willen we graag met jullie delen; zowel in de winkel als online!


  

Om onze winkel uit te breiden zijn we gestart met de webshop www.babyandkidsonline.nl. Mocht je graag iets willen bestellen of meer informatie willen naar aanleiding van onze Facebookpagina dan kun je contact opnemen met ons. 

Living, baby's en kids, daar draait het om bij 't Zandmenke! Wij zorgen voor verrassende baby en kinderkamers, aankleding, decoratie, luxe geboortecadeau's, babykleertjes, verzorging en alle bijbehorende exclusieve accessoires.


Bij 't Zandmenke kun je op je gemak rondkijken, je laten adviseren over het babykamerinterieur en alle bijhorende artikelen. Wij staan 24/7 voor u klaar op onze webshop en 6 dagen in de week in onze winkel.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends of meedoen met een leuke actie? Like onze pagina op Facebook en win! 

Informatie over 't Zandmenke


Babyandkidsonline.nl is een onderdeel van onze winkel 't Zandmenke te Venlo. 
Heb je speciale wensen of vragen of wil je gewoon wat meer informatie over een product? Neem dan contact met ons op.

Cadeaulijst


Bij ’t Zandmenke is het mogelijk om je eigen cadeaulijst te maken! Als geboortecadeau krijg je vaak dubbele cadeau’s of familie/ vrienden weten niet wat te kopen. Hier hebben wij een handige oplossing voor bedacht: de Zandmenke cadeaulijst. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit België, waar het al een groot succes is. 

Samen met de ouders stellen we op afspraak een cadeaulijst samen met alle artikelen die zij graag cadeau willen krijgen. Zo zijn familie en vrienden verzekerd van een gewild cadeau! De cadeaulijst wordt op unieke wijze in de winkel gepresenteerd, nadat de kleine geboren is.

Cadeaubonnen
Wil je een cadeautje geven wat iedereen leuk vindt en niet smaakgevoelig is? 
De Zandmenke cadeaubon is gemakkelijk te besteden in de winkel en 1 jaar geldig na uitgifte datum. Heb je geen tijd om de cadeaubon op te halen in de winkel dan sturen wij hem graag voor je op. Voor meer informatie neem contact met ons op.
De cadeaubonnen zijn alleen geldig in de winkel.

Service

Advies op maat, ontwerp u kinder en of baby kamer zelf! Bezoek onze winkel, bel of mail uw ideeën en uw kamer wordt op maat gemaakt. Onze medewerkers leveren de service die u nodig heeft om uw babykamer in te richten.                          

Wij wensen jullie veel shop plezier!

Liefs Milan & Bianca